otrdiena, 2015. gada 20. janvāris

Viss ģeniālais ir vienkāršs. Katra procesa svarīgākās detaļas ir sākums un beigas. Pa vidu paliek laiks un enerģija, kas jāiegulda, lai sasniegtu vēlamo ietaupot gan vienu gan otru...





#Sapakot iepriekš. 

Lai ietaupīt vērtīgo laiku tieši #pārcelšanās dienā, pacenšaties visu ko var, #sapakot iepriekš. Ja jūs #pārceļaties ziemas mēnešos, laicīgi varat sakravāt visas vasaras drēbes: jakas, maikas un bikses. Rūpīgi izsverieties par lietām, kas jums nebūs nepieciešams pēdējo dienu laikā, un visas šādas lietas arī var sapakot iepriekš. Iespējams jums nav nepieciešami vairāki televizori, papildus kosmētikas un tualetes piederumi, vai četri maisiņi suņu barību. Mēģiniet uz pēdējo brīdi atstāt pēc iespējas mazāk mantu kuras ir #jāpakotieši #pārbraukšanas dienā. 

Dažādu krāsu uzlīmes - apraksti.
Izmantojot dažādu krāsu noturīgas uzlīmes, vai ar krāsainiem marķeriem uzrakstiet istabas nosauku un īsu #sapakoto lietu apraksts kastē. Tas noteikti ietaupīs jums laiku un stresu, lai jaunā vietā visas lietas novietotu kur tām ir jābūt, vai līdz mirklim tās tiks saliktas jums nepieciešamā kārtībā, vajadzības gadījumā varat atrast nepieciešamo. Ja mājās ir mazi bērni varat palūgt, lai viņi apzīmē kasti ar kādu zīmējumu, jums vajadzīgā krāsā. Bērni vēlas palīdzēt saviem vecākiem, bet visbiežāk #pārcelšanās process it tik saspringts, un nav lielas vēlmes bērniem veltīt papildus uzmanību. Iesaistot bērnus procesā,i viņi būs jums labi palīgi, sajutīs kopības sajūtu un būs nodarbināti ar palīdzīgu lietu, jums vēlamā laikā un vietā.

Turpinājums sekos ...

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru