sestdiena, 2015. gada 16. maijs

„trauslu” lietu kā flīģelis #pārvešana


„Mani interesē, vai Jūs pārvadājat tik delikātu un „trauslu” lietu kā flīģelis? Ja jā, tad mani interesē izmaksas, ar kādām jārēķinās, ja vēlos atgādāt flīģeli no Edinburgas uz Rīgu? Izmēri 188cm*152cm, svars 335 kg. Vērtība 50tūkstoši eiro.”

Šāds, ar nelielu humora pieskaņu, tika saņemts skanīgs pasūtījums. PROTAMS, mūsu komanda ir gatava jauniem pasūtījumiem un izaicinājumiem.

Ja godīgi, tad pirmo reizi mūsu pastāvēšanas vēsturē bijām pārvērtējuši nepieciešamo darbinieku skaitu, jo beidzot praksē varējām izmēģināt ģeniāli ērto, vienkāršo un parocīgo @MultiTrolly piedāvātās lielgabarīta priekšmetu transportēšanas „ragavas”. Viss ģeniālais ir vienkāršs.

Flīģeļa izpakošana no specializētās transortēšānas kastes „#liftvan” bija laikietilpīgāka, kā pats uz otro stāvu ar šauru pagriezienu uz trepēm, flīģeļa nogādāšanas, process.

Pēc katra šāda instrumenta #pārvešanas, tas ir jāpārskaņo un par pilnībā veiktu darbu var uzskatīt tikai, kad instruments ir atkal izmēģināts un kad saņēmta atbilde:  „Jā, flīģelis skan pasakaini J „ darbu var uzskatīt par paveiktu.
























Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru